Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan bebek görmek

Rüyada boğulan bebek görmek

Rüyada boğulan bebek görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, haklılığının anlaşılacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan bebek gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada bebeğin bokunu görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek bazı kayıplar olabileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada boğulmuş bebek görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada bebek boku görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına yorulur.

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek maddi olanakların artacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Rüyada erkek bebek boku görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada boklu bebek bezi görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments