Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan bebek görmek

Rüyada suda boğulan bebek görmek

Rüyada suda boğulan bebek görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan bebek görmek alınganlıkların hasıl olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek ticaret hayatına atılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak yeni işler yapılacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulmak ölmek sorunlarının yakında biteceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments