Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmuş bebek görmek

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada suda boğulmuş bebek gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Rüyada suda boğulan bebek görmek rakiplerine yenileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına yorulur.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, iflas edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elinin dara düşmeyeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini suda boğulurken görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulmak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, refaha erişileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments