Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yeni mekânlara gireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada boğulup kurtulmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yolunda devam edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalettir.

Rüyada boğulurken kurtulmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments