Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulurken kurtulmak

Rüyada boğulurken kurtulmak

Rüyada boğulurken kurtulmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtulmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kulluk derecesinin artmasına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalettir.

Rüyada boğulmak ve kurtulmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına tabir olunur.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak başarılarının katlanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments