Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulup kurtulmak

Rüyada boğulup kurtulmak

Rüyada boğulup kurtulmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada boğulup kurtulmak gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulmadan kurtulmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hayatını yoluna koymaya, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada boğulurken kurtulmak büyük zararlara uğrayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak evlerindeki huzurun artacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments