Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmadan kurtulmak

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak helal kazanca sahip olunacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işarettir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments