Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmaktan kurtulmak

Rüyada boğulmaktan kurtulmak

Rüyada boğulmaktan kurtulmak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada boğulmak ve kurtulmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada boğulurken kurtulmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulmadan kurtulmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak itibarını geri kazanacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada boğulup kurtulmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments