Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak bereketin ve verimin olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada boğulmadan kurtulmak çok zor duruma düşüleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments