Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak büyük paralara sahip olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak şansının kendisinden yana olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak işlerinin ters gideceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak işlerinin hep yolunda gideceğine, içinin ferahlayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada son anda evlenmekten vazgeçmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments