Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmakta olan birini kurtarmak

Rüyada boğulmakta olan birini kurtarmak

Rüyada boğulmakta olan birini kurtarmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, büyüleyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulur.

Rüyada boğulmakta olan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Rüyada boğulan birini kurtarmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret eder.

Rüyada birinin boğulmaktan kurtarmak iyi geçiminin devam edeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine işaret eder.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, üzüntülerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments