Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak mutluluk dolu haberler alınacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına alamet eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak şansının artacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak kazançlı adımlar atılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, zor durumda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments