Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak bekârlığına da veda edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzdan birini kurtarmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulur.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, pek çok olumlu gelişmelere, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, makam ve rütbe edineceğine rivayet eder.

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak müjdeli bir haber alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, insanlarla arasının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments