Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boğulmaktan kurtarmak

Rüyada birinin boğulmaktan kurtarmak

Rüyada birinin boğulmaktan kurtarmak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayatın kolaylaşacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iyi anlaşacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak sürekli ağlamaklı olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak olumsuz haberler alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments