Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, zor günler geçirileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalettir.

Rüyada birini boğulurken kurtarmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kesesinin dolacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments