Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmak ve kurtarmak

Rüyada boğulmak ve kurtarmak

Rüyada boğulmak ve kurtarmak takdir edilen kişi olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada boğulan birini kurtarmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada boğulanı kurtarmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, unvan sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments