Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • Problemlerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak çok güzel çalışmalar yapacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak tebrik edileceğine, işlerin rayından çıkacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak canın sıkılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulur.

Rüyada boğulurken kurtarmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birilerini boğulmaktan kurtarmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, günlerini hastanede geçireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments