Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulanı kurtarmak

Rüyada boğulanı kurtarmak

Rüyada boğulanı kurtarmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada boğulmakta olan birini kurtarmak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments