Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, ortaklığınızı veya iş birliğinizi sonlandırabilir, yeniden düzenleyebilir veya ilişkide değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak büyük başarı kazanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret eder.

Rüyada birini boğulurken kurtarmak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, rakiplerini yeneceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak dualarının karşılığını göreceğine, acı veren kazalara, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine yorulur.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kendi işinin sahibi olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, fesat kimselerin çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments