Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğulurken kurtarmak

Rüyada birini boğulurken kurtarmak

Rüyada birini boğulurken kurtarmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, doğru karar veremeyeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada birini boğulurken kurtarmak gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işlere odaklanın.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, ne yapacağını şaşıracağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine yorulur.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak sorunların ortadan kaldırılacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments