Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kariyer planının altüst olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak konfor içinde yaşayacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulan hayvanı kurtarmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, günahların da affolacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulan insanları kurtarmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments