Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, korkularının üzerine gideceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulur.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işarettir.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yapacağı planların altüst olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments