Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak rahat şekilde geçineceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada boğulan insanları kurtarmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işaret eder.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak birikiminin artacağına, dualarının karşılığını göreceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, kötü noktalara geleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulan kardeşi kurtarmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments