Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak yokluk içine düşeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, hayır ve bereketin artmasına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, zorluklarını aşacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak zor durumların biteceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, zaferler kazanacağına delalettir.

Rüyada deniz adamı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak aile işlerinin başına geçeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments