Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, üzücü haberler alacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak sorunlarını çözeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalettir.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak hasretlerin biteceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, şanssızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan insanları kurtarmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına yorulur.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments