Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan insanları kurtarmak

Rüyada boğulan insanları kurtarmak

Rüyada boğulan insanları kurtarmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boğulan insanları kurtarmak gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Rüyada boğulan insanları kurtarmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, zorluklarının kalmayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada boğulmakta olan birini kurtarmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak birlikte kâh ağlayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments