Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, insanları kandıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak kendini çok iyi hissedeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak onun istediği yoldan gideceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak sıkıntılarını atacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments