Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğulmaktan kurtardığını görmek

Rüyada birini boğulmaktan kurtardığını görmek

Rüyada birini boğulmaktan kurtardığını görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada birini boğulmaktan kurtardığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerinin azalacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak uzun bir seyahate çıkılacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada birilerini boğulmaktan kurtarmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yetkili bir göreve atanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments