Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kederlerinin son bulacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etme zorunluluğu hissetmeniz sorun yaratabilir.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, ele geçen kazancın artacağına delalettir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak mutlu ve huzurlu biri olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, planların tutmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments