Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bol dua edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına inanılır.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak yükünün hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments