Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, mal mülk kazanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, helal kazanca sahip olunacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments