Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan bebek kurtarmak

Rüyada boğulan bebek kurtarmak

Rüyada boğulan bebek kurtarmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalettir.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet eder.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kalbinin küt küt edeceğine inanılır.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments