Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak kötü günleri geride bırakacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments