Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı şişmek

Rüyada ağzı şişmek

Rüyada ağzı şişmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulur.

Rüyada ağzı şişmek gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Rüyada ağzı şişmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü şişmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yoğun stres altında kalacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada dili şişmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, işveren pozisyonuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazları şişmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sıhhat kazanacağına alamet eder.

Rüyada başı şişmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şişmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü şişmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments