Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazının şiştiğini görmek

Rüyada boğazının şiştiğini görmek

Rüyada boğazının şiştiğini görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, alım gücünün artacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazının şiştiğini gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada boğazının şiştiğini görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada boğazın şiştiğini görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hasta ve üzgün olacağına inanılır.

Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, talihin yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazda şişlik görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazda gemi görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada boğazda yalı görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının boğazında altın görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments