Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazda gemi görmek

Rüyada boğazda gemi görmek

Rüyada boğazda gemi görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sevgisinin artacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazda gemi gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda eğerlendirebilirsiniz.

Rüyada boğazda gemi görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğaz manzaralı ev görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, kötü yola sapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz köprü görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada dili boğazına kaçmak hayal kırıklığı yaşanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet eder.

Rüyada boğazdan birşey çıkarmak malından ve parasından kaybedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan yaralanmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments