Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazda şişlik görmek

Rüyada boğazda şişlik görmek

Rüyada boğazda şişlik görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok sevinçli haberler alacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada boğazda şişlik gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Rüyada boğazın şiştiğini görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, hasretlerin biteceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Rüyada boğazda şişlik görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazının şiştiğini görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaz manzaralı ev görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ticarette yol katedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada istanbul boğazıunda yüzmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına bir şey takılmak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, yüksek diploma alacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments