Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boğazında altın görmek

Rüyada başkasının boğazında altın görmek

Rüyada başkasının boğazında altın görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının boğazında altın gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabilir, maceracı yönünüzden faydalanabilirsiniz.

Rüyada boğazında altın zincir görmek önemli kararlar alınacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boğazında altın görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada boğazında altın görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işarettir.

Rüyada boğazına altın takmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada boğazda altın görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet eder.

Rüyada boğaza altın takmak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işaret eder.

Rüyada boğazını kesildiğini görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada boğazını temizlemek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments