Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvanın boğazını kesmek

Rüyada hayvanın boğazını kesmek

Rüyada hayvanın boğazını kesmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, isteklerini yerine geleceğine delalettir.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazlanmış hayvan görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalettir.

Rüyada hayvan boğazlandığını görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, büyük zararlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek hayattan her istediğini alacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, mallarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaz kesmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, masraflarının azalacağına delalettir.

Rüyada kendi boğazını kesmek yaşama hevesinden olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments