Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazın şiştiğini görmek

Rüyada boğazın şiştiğini görmek

Rüyada boğazın şiştiğini görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada boğazın şiştiğini gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada boğazının şiştiğini görmek güzel işlere imza atacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazın şiştiğini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada boğazda şişlik görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada boğaz kesmek maddi güç elde edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazında altın görmek kazancının eksileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalet eder.

Rüyada istanbul boğazını görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan bıçaklanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments