Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazda yalı görmek

Rüyada boğazda yalı görmek

Rüyada boğazda yalı görmek ekmeksiz kalacağına, sağlık ve hayır getireceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazda yalı gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada boğazda yalı görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, borçlarını ödemekte zorlanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yalı görmek en doğru şekilde öğreneceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada tarihi yalı görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski yalı görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada yalı görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yalı görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada boğazında yemek kalmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments