Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek

Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek

Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada boğazlarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada boğazının şiştiğini görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazda şişlik görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada boğazın şiştiğini görmek yeterli kimse haline geleceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, işlerinin karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın boğazına sarıldığını görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan boğazlandığını görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada istanbul boğazında yüzmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak sevgi ve hürmet göreceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments