Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazını kesildiğini görmek

Rüyada boğazını kesildiğini görmek

Rüyada boğazını kesildiğini görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, sorunların gittikçe artacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazını kesildiğini gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek batıl amele, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kime gideceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada boğazı kesilmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlığını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işarettir.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek şartlarının da zenginleşeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments