Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazın kesilmesini görmek

Rüyada boğazın kesilmesini görmek

Rüyada boğazın kesilmesini görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, önünün açılacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazın kesilmesini gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek maddi zararlara uğrayacağına, zenginlik içinde olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek kazancın yetmez olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazı kesilmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazından kesilmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments