Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, garanti olacak makama oturacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine inanılır.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, geçiminin güçleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek gelirinin eksileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, geçimin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına inanılır.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek yapılan hataların düzeltileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada boğazından kesilmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments