Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah balgam çıkarmak

Rüyada siyah balgam çıkarmak

Rüyada siyah balgam çıkarmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, huzurlu bir insan olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, evlerindeki huzurun artacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulur.

Rüyada siyah balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada siyah balgam çıkarmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak arzularına kavuşacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balgam çıkarmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak durgun giden işlerin açılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments