Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balgam çıkarmak

Rüyada balgam çıkarmak

Rüyada balgam çıkarmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, ekmek bulamayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulur.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına alamet eder.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak kısa zamanda çok yol alınacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak büyük kazançlar elde edileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments