Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan balgam çıkarmak

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sarı balgam çıkarmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalettir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak kişisel problemlerini çözeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına yorulur.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak ailesini kaybedeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, mal mülk edineceğine işarettir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments