Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil balgam çıkarmak

Rüyada yeşil balgam çıkarmak

Rüyada yeşil balgam çıkarmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, umutlarını yitireceğine yorulur.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak başarıya ve zafere doymayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çalışmaların beğeni almayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments