Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazında yara görmek

Rüyada boğazında yara görmek

Rüyada boğazında yara görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, onların önüne geçeceğine, insanlar tarafından sevileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada boğazında yara gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Rüyada boğazda yara görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazında yara görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaz yarası görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işarettir.

Rüyada boğazdan yaralanmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazına bir şey takılmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazına takılmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, işinde dar boğaza gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments